11.15.2022

Share:

 
VE-TRO-ISOL AG Sh.pk. – GO HEALTHY

VE-TRO-ISOL AG Sh.pk. – GO HEALTHY

Put do Uroševca je uvek prijatan, jer svaki put kada posetimo ovo područje, nešto se promenilo: novi poslovi, nove gradnje, investicije, stvarajući pravi utisak da se ovde mnogo radi. Ovog puta posetili smo poseban biznis u ovom gradu, VE-TRO-ISOL AG Shpk je firma koju je srdačno dočekao vlasnik g-din Skifter Ajvazi.

Svuda okolo, osećalo se miris različitih biljaka, kao i miris raznog voća sveze sakupljenog. Takode sušenog i konzervisanog caja, koji se priprema za izvoz. „Razni Kosovske biljke sakupljaju meštani i donose sveže proizvode za koje se brinemo da ih osušimo i sačuvamo, uvek prirodne i 100% organske, koje se izvoze uglavnom u Italiju“- rekao nam je gospodin Ajvazi.

Slogan našeg poslovanja je da imamo kvalitetne i čiste prirodne proizvode, kako bi kupac mogao da uživa u ukusu pravog čaja. Proizvodimo devet različitih vrsta čaja: planinski voćni čaj; čaj od peperminta; čaj od lipe; zeleni caj; divlja jabuka; kamilica; hibiskus, kao i narandža, limun i đumbir. Takođe, ovde se suše i pečurke posebnih vrsta: “vrganji i lisičarke.“ – rekao je gospodin Ajvazi.

VE-TRO-ISOL AG Špk ima osam stalno zaposlenih, a svake sezone, u zavisnosti od potrebe, zapošljavamo 20-50 sezonskih radnika koji sakupljaju čaj i razno voće. U našoj kompaniji radnici su glavna imovina, i mi kao poslodavac nudimo dobre uslove za rad i zapošljavanje.

Preduzeća na Kosovu se suočavaju sa izazovom likvidnosti; Naplata dugova je često izazovna. Tako da krediti pomažu i olakšavaju pristup finansijama kad god treba da izvršimo  investiciju.

Nedavni zajam garantovan od strane Kosovskog kreditno garantnog fonda, omogućio je  investiciju za  kupovinu različitih proizvoda, koji su obrađeni da bi se zadovoljila potražnja za izvozom. Tako smo uspeli da izvezemo oko 200 tona proizvoda godišnje!

Brend „Go Healthi“, kao deo poslovanja VE-TRO-ISOL AG Špk, pokazao se kao poseban brend, koji je pozicioniran na našem tržištu i inostranstvu, kao brend koji nudi zagarantovan kvalitet.

KCGF attended the biggest AECM Annual Event

KCGF attended the biggest AECM Annual Event

KCGF attended the biggest AECM Annual Event The  AECM - European Association of Guarantee Institutions biggest Annual Event was held in Vienna  on 14-17 September 2022. The representing team from KCGF consisting of: Rinor Gjonbalaj- Chairman of the Board; Besnik...

METAL IN Sh.p.k  – Solar pannels – A SMART INVESTMENT

METAL IN Sh.p.k – Solar pannels – A SMART INVESTMENT

METAL IN SOLAR PANNELS - A SMART INVESTMENT Metal manufacturing is a difficult industry, we witnessed on site when visited the factory with over 25 workers, numerous machines for the iron processing; altering them into metal wires, as a ready product for market needs....