Ceremonia e nënshkrimit KfW
Lansohet Dritarja për Investime të Diasporës

Lansohet Dritarja për Investime të Diasporës

Lansohet Dritarja për Investime të Diasporës 16 korrik 2024, Prishtinë Qeveria e Republikës së Kosovës, përkatësisht Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, dhe Fondi Kosovar për Garanci Kreditore, në bashkëpunim me USAID-in kanë nënshkruar sot marrëveshjen...