LAJME

Gjermania mbështet Fondin Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK) me 6 milion euro: Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme mund të përfitojnë nga investimet e gjelbra

Gjermania mbështet Fondin Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK) me 6 milion euro: Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme mund të përfitojnë nga investimet e gjelbra

Sot u nënshkrua marrëveshja mes Fondit Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK) dhe KfW – Banka Gjermane për Zhvillim.  Këtë marrëveshje e nënshkruan...