09.20.2022

Share:

 
FKGK prezantohet në ngjarjen më të madhe vjetore të AECM-së
FKGK prezantohet në ngjarjen më të madhe vjetore të AECM-së
Ekipi përfaqësues i FKGK-së i përbërë nga: Rinor Gjonbalaj- Kryesues i Bordit; Besnik Berisha- Drejtor Menaxhues dhe
Vjosa Balaj- Menaxhere e Lartë e Financave ishin pjesëmarrës në ngjarjen më të madhe vjetore të AECM- Shoqata Evropiane e Institucioneve Garantuese në Vjenë.
Fokusi i këtij viti ishte financimi i qëndrueshëm për NVM-të dhe Startup-ët.
FKGK u prezantua në panelin e titulluar “Të bëjmë NVM-të të përshtatshme për të ardhmen” nga Drejtori Menaxhues.
Kjo ngjarje disa ditore mblodhi numër të madh përfaqësuesish të skemave garantuese nga gjithë Europa dhe më gjerë.
Fondi Kosovar për Garanci Kreditore shënoi 6 vjetorin e themelimit

Fondi Kosovar për Garanci Kreditore shënoi 6 vjetorin e themelimit

  Prishtinë, 20 Maj 2022 Fondi Kosovar për Garanci Kreditore gjatë kësaj jave  shënoi 6 vjetorin e themelimit. Me qëllim që ta shënojmë këtë përvjetor, të gjitha aktivitetet që filluan nga e hëna 16 Maj deri më 20 Maj i kemi titulluar “Java e Fondit”. Është bërë...

Olive Bakery – Një StartUP me shumë shije!

Olive Bakery – Një StartUP me shumë shije!

Olive Bakery – StartUP me plot shije! Olive Bakery u themelua në dhjetor të vitit 2021 si një ide e shkëlqyer e një të riu nga Prishtina. Me shumë entuziazëm Bajram Martinaj – pronari i Olive Bakery, plasoi në treg një biznes të ri, me një imazh të veçantë, produkte...