Lansohet Dritarja për Investime të Diasporës

Lansohet Dritarja për Investime të Diasporës

Lansohet Dritarja për Investime të Diasporës 16 korrik 2024, Prishtinë Qeveria e Republikës së Kosovës, përkatësisht Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, dhe Fondi Kosovar për Garanci Kreditore, në bashkëpunim me USAID-in kanë nënshkruar sot marrëveshjen...
Lansimi i FKGK-së

Lansimi i FKGK-së

Lansimi i FKGK-së Lansimi i FKGK-së Nënshkrimi i Marrëveshjeve të Garancisë Ceremonia e nënshkrimit Sida Ceremonia e nënshkrimit KfW Ngjarje të ndryshme Ceremonitë e nënshkrimit-Agro Ceremonia e nënshkrimit...
Nënshkrimi i Marrëveshjeve të Garancisë

Nënshkrimi i Marrëveshjeve të Garancisë

Nënshkrimi i Marrëveshjeve të Garancisë Nënshkrimi i Marrëveshjeve të Garancisë Ceremonia e nënshkrimit Sida Ceremonia e nënshkrimit KfW Ngjarje të ndryshme Ceremonitë e nënshkrimit-Agro Ceremonia e nënshkrimit...
Ceremonia e nënshkrimit Sida

Ceremonia e nënshkrimit Sida

Ceremonia e nënshkrimit Sida Nënshkrimi i Marrëveshjeve të Garancisë Ceremonia e nënshkrimit Sida Ceremonia e nënshkrimit KfW Ngjarje të ndryshme Ceremonitë e nënshkrimit-Agro Ceremonia e nënshkrimit...
Ceremonia e nënshkrimit KfW

Ceremonia e nënshkrimit KfW

Ceremonia e nënshkrimit KfW Nënshkrimi i Marrëveshjeve të Garancisë Ceremonia e nënshkrimit Sida Ceremonia e nënshkrimit KfW Ngjarje të ndryshme Ceremonitë e nënshkrimit-Agro Ceremonia e nënshkrimit...